Un produs Blogger.

joi, octombrie 06, 2022

,,Vin” conservele de iarnă...în 9 noiembrie la Muzeul ASTRA

 


Dragi prieteni, vă invităm să participați la evenimentul ,,Vin” conservele de iarnă!, care va avea loc duminică, 9 octombrie, între orele 10.00 – 16.00, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, la la Târgul de țară. Aici vor avea loc două târguri de produse: Târg de vinuri și Conserve pentru iarnă.

 

La Conserve pentru iarnă, 25 producători tradiționali vor pune pe stadurile special amenajate: dulcețuri, siropuri, zacuscă, murături, fructe, legume, etc. Astfel, vizitatorii muzeului vor putea interacționa cu producătorii locali, ba mai mult - vor putea primi îndrumări cum să-și pregătească acasă conservele pentru iarnă.

 

La Târg de vinuri vor fi prezenți 5 producători de vinuri din Podișul Transilvaniei si Țara Vrancei, cu struguri albi, roșii, must, dar și cu sortimente ca rose, Riesling Italian, Rose de Apold, Sauvingnon Blanc, Pinot Gris. Toate acestea pot fi degustate de către vizitatorii Muzeului ASTRA.

 
Evenimentele fac parte din programul Animă ASTRA!, proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

 

Acțiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu.

 

.......

Cosmin Călinescu

Purtător de cuvânt Muzeul ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP